• e-Bazar Ramadan Daerah Bagan Datuk, Perak

  • e-Bazar Ramadan Daerah Bagan Datuk, Perak

Penganjur Tapak e-Bazar Ramadan Di Daerah Bagan Datuk

Bazar Ramadan Rakyat - e-Bazar 2021 di Perak

Di Bagan Datuk, Perak, berikutan PKP Pandemik Covit-19, eBazar - Bazar Ramadan atas talian/Online diwujudkan untuk memenuhi permintaan orang ramai berjual beli atas talian / online.

EBROL adalah Penganjur Tapak gerai e-Bazar Ramadhan di Daerah Bagan Datuk tahun 2021 yang menggunakan konsep C.O.D/tunai Semasa Penghantaran kerumah pelanggan oleh peniaga sebagai model yang memenuhi syarat PKP.

Layari ebrol.net, disana anda akan mengetahui bagaimana untuk melakukan permohonan dengan mudah, mendapat kelulusan dalam masa yang singkat dan pembayaran RM99.00yang tidak membebankanbagi caj sewaan (melanggan) e-tapak Bazar Ramadan untuk satu musim.

Melalui Aplikasi e-Bazar, e-Tapak, dan e-Gerai kami, anda juga diberikan peluang memilih sendiri lokasi dan tapak e-bazar yang anda rasakan lokasi e-Bazar Ramadhan terbaik bagi anda.

Anda juga bebas memilih lokasi yang anda fikirkan boleh mendapat keuntungan besar atau lebih, juga lokasi bazar ramadan yang dihajati atau yang menjadi kegemaran, di tempat anda atau yang berhampiran oleh EBROL khas kepada peniaga makanan dan minuman, seperti jualan kuih muih atau lauk pauk kegemaran sebagai Juadah berbuka puasa menjadikan suasana berbuka akan lebih ceria.

Begitu juga bagi peniaga jualan pakaian atau keperluan dan persiapan bagi menyambut kehadiran hari mulia iaitu Hari Raya Aidil Fitri juga digalakkan memohon seawal mungkin olehkerana kesuntukan waktu kita telah berada di bulan ramadan telah tiba masanya para pelanggan akan berbelanja lebih dari kebiasaan.

Justru para pembeli juga mendapat manafaat daripada perkhidmatan EBROL yang lebih mudah, pantas, menjimatkan serta dapat memilih pelbagai keperluan dan membuat keputusan dihujung jari.

Sila layari https://ebrol.net - daftar sekarang untuk permohonan e-tapak e-gerai atas talian (online). Sila pilih dan nyatakan lokasi e-Bazar Ramadan dan tidak terhad (boleh mencadangkan lokasi e-bazar) di Bagan Datuk, seperti dibawah:

Lokasi Popular eBazar Ramadan Mukim di Bagan Datuk