• e-Bazar Ramadan Online Kuala Lumpur

    Jualan & Penghantaran Juadah Juadah Berbuka Puasa Online Kuala Lumpur

  • Keperluan Ibadah Ramadan Online Kuala Lumpur

    Persediaan Sambutan Hari-Raya Aidil-Fitri Online Kuala Lumpur

EBROL - Penganjur Tapak e-Bazar Ramadan Online di Kuala Lumpur

EBROL - e-Bazar Ramadan Rakyat Malaysia 2023

Salam sejahtera

eBROL adalah suatu sistem internet, terbuka kepada para peniaga rakyat Malaysia di Kuala Lumpur yang berhasrat menjalankan perniagaan Bazar Ramadan secara Online/atas-talian dengan melanggan perkhidmatan kami iaitu "eGerai e-Bazar Ramadan" kami.Apabila anda telah melanggan, pihak kami akan mengaktifkan "eGerai e-Bazar" anda didalam internet dimana maklumat perniagaan anda akan tersebar keseluruh rangkuman/radius prospek perniagaan anda.

Dengan sistem ini, para peniaga boleh Memaparkan produk-produk jualan kedalam "eGerai" tersebut. Apabila orang-ramai akan mengetahui perniagaan anda mereka akan melakukan pembelian secara online / atas-talian. Anda boleh memulakan perniagaan dari rumah sekiranya anda tidak mempunyai premis perniagaan, atau dari kedai/gerai sekiranya ada.e-Bazar Ramadan Rakyat Malaysia - 2023

Pihak kami membina sistem ini bagi membolehkan peniaga dan pengguna menggunakan telefon pintar mudah-alih atau komputer peribadi kearah suatu peningkatan yang lebih maju. eBROL juga memberikan manafaat kepada para peniaga melalui sistem pemasaran digital diaktifkan secara automatik oleh kami secara bersepadu bagi menambah capaian langganan dan pemasaran peniaga e-Bazar.

Jom Mulakan

Lokasi Popular e-Bazar Ramadan Online Kuala Lumpur