• e-Bazar Ramadan Daerah Johor Bahru, Johor

  • e-Bazar Ramadan Daerah Johor Bahru, Johor

Penganjur Tapak e-Bazar Ramadan Di Johor Baharu

Bazar Ramadan Rakyat - e-Bazar 2020 di Johor Baharu

Di Kapar, berikutan PKP Pandemik Covit-19, eBazar - Bazar Ramadan atas talian/Online diwujudkan untuk memenuhi permintaan orang ramai berjual beli atas talian / online.

EBROL adalah Penganjur Tapak gerai e-Bazar Ramadhan di Johor Baharu tahun 2020 yang menggunakan konsep C.O.D/tunai Semasa Penghantaran kerumah pelanggan oleh peniaga sebagai model yang memenuhi syarat PKP.

Layari ebrol.net, disana anda akan mengetahui bagaimana untuk melakukan permohonan dengan mudah, mendapat kelulusan dalam masa yang singkat dan pembayaran yang tidak membebankan iaitu hanya RM99.00 sewaan (melanggan) e-tapak Bazar Ramadan semusim.

Melalui Aplikasi e-Bazar, e-Tapak, dan e-Gerai kami, anda juga diberikan peluang memilih untuk lokasi dan tapak e-bazar yang anda sendiri rasakan lokasi e-Bazar Ramadhan terbaik bagi anda.

Anda juga bebas memilih lokasi yang anda fikirkan boleh mendapat keuntungan besar atau lebih, juga lokasi bazar ramadan yang dihajati atau yang menjadi kegemaran, di tempat anda atau yang berhampiran oleh EBROL khas kepada peniaga makanan dan minuman, seperti jualan kuih muih atau lauk pauk kegemaran sebagai Juadah berbuka puasa dengan lebih ceria.

Begitu juga bagi peniaga jualan pakaian atau keperluan dan persiapan bagi menyambut kehadiran hari mulia iaitu Hari Raya Aidil Fitri juga digalakkan memohon seawal mungkin olehkerana kesuntukan waktu kita telah berada di bulan ramadan telah tiba masanya para pelanggan akan berbelanja lebih dari kebiasaan.

Justru para pembeli juga mendapat manafaat daripada perkhidmatan EBROL yang lebih mudah, pantas, menjimatkan serta dapat memilih pelbagai keperluan dan membuat keputusan dihujung jari.

Sila layari https://ebrol.net - daftar sekarang untuk permohonan e-tapak e-gerai atas talian (online). Sila pilih dan nyatakan lokasi e-Bazar Ramadan dan tidak terhad (boleh mencadangkan lokasi e-bazar) di Johor Baharu, seperti dibawah:

Lokasi Popular eBazar Ramadan Mukim di Johor Bahru

City Square, Johor Bahru

Galleria @ Kota Raya, Johor Bahru

KOMTAR JBCC, Johor Bahru

Plaza Pelangi The ZON Duty, Johor Bahru

Free Stulang Laut, Johor Bahru

KSL City, Johor Bahru

Danga City Mall, Johor Bahru

Holiday Plaza, Johor Bahru

Pelangi Leisure Mall, Johor Bahru

Angsana Johor Bahru Mall

Sutera Mall, Johor Bahru

Perling Mall, Johor Bahru

Johor Premium, Johor Bahru

Outlet Kulai, Johor Bahru

Skudai Parade, Johor Bahru

Medini Mall, Johor Bahru

AEON Tebrau City, Johor Bahru

AEON Mall Permas Jaya, Johor Bahru

AEON Taman Universiti, Johor Bahru

AEON Mall Bandar Dato' Onn, Johor Bahru

AEON Mall Kulai, Johor Bahru

AEON Bukit Indah, Johor Bahru

Paradigm Mall, Johor Bahru

Mid Valley Megamall, Johor Bahru

SouthKey City, Johor Bahru

IKEA Tebrau, Johor Bahru

Capital, Johor Bahru

Sentosa Mall, Johor Bahru

Tasek Central, Johor Bahru

U Mall, Johor Bahru