Istimewa bulan mulia ramadan

La` Zate Popia

Kuih Popia & Bubur Kacang

@Pelangi Semenyih, Eco Hill & Eco Majestic

Popia:   # sardin   # ayam   # daging   # carbonara

Kuih Popia Bubur Kacang

Tentang Kami

e-Gerai La` Zate Kuih Popia & Bubur Kacang di Eco Majestic Pelangi Semenyih. menyediakan Juadah Kuih Popia Sardin, Popia Begedil Daging, Popia Carbonara Daging dan Bubur Kacang Hijau adalah juadah untuk berbuka puasa serta sebarang Majlis atau Jamuan. Menerima Tempah/Tempahan Pesan/Pesanan ( Order ) Kuih – e-Bazar Ramadan Pelangi Semenyih, Eco Hill & Eco Majestic, e-Bazar Semenyih Sentral dan penghantaran dari Kondominium Eco Majestic Semenyih dalam Radius 5-7 km.

Kredit: Ebrol – PKP Covit-19

Berikutan PKP pandemik Covit-19, e-Bazar – Bazar Ramadan atas talian/Online diwujudkan untuk memenuhi permintaan orang ramai. EBROL sebagai Penganjur Gerai Tapak e-Bazar ramadan 2020 (C.O.D/Tunai Semasa Penghantaran) dengan cara penghantaran oleh peniaga kerumah pelanggan sebagai konsep yang memenuhi syarat PKP.

eBROL adalah suatu sistem perniagaan atas talian terbuka kepada para peniaga yang berhasrat menjalankan perniagaan dibulan ramadan pada tahun ini dengan melanggan perkhidmatan kami iaitu “Gerai E-BROL” atau “eBazar”. Apabila anda telah melanggan, pihak kami akan mengaktifkan “Gerai eBazar”. Para peniaga boleh memuat-naik kandungan text, grafik mahun pun video masing-masing kedalam “Gerai eBazar” tersebut. Pihak kami membina sistem ini bagi membolehkan peniaga menggunakan telefon pintar mudah-alih atau komputer peribadi secara mudah dan pantas. eBROL juga memberikan manafaat kepada para peniaga melalui sistem pemasaran digital yang diaktifkan oleh kami secara bersepadu bagi menambahkan capaian pemasaran para peniaga.

Sila layari https://ebrol.net

Duduk dirumah, Jaga kebresihan diri & Amalkan Jarak Sosial.

Menu

Khidmat

Lemang Kuantan

Penghantaran
Persendirian

Borang Pesanan Whatsapp

Sila baca terma & privasi

Apa Kata Pelangan?

Popia terbaik di Eco Majestic, Semenyih!!

~ Aminah

Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan boleh dihantarkan kepada kami dalam borang yang disediakan. 

Dalam 5 km Radius Penghantaran

Lawat E-Gerai Lain