eBazar Ramadhan 2021 - oleh EBROL

[ EBROL eBazar Ramadhan 2021 - penganjur e-Tapak e-Gerai - atas talian online pusat permohonan sewa bazar ramadan untuk peniaga makanan minuman juadah berbuka - ebazar. ]

Bazar Ramadhan 2020, memerlukan suatu sistem atas talian/online, yang boleh bertindak sebagai alternatif kepada bazar ramadan fizikal akibat Covit-19 PKP, kini diwujudkan didalam Portal ebrol.net sebagai pilihan eBazar Ramadhan Rakyat Malaysia mulai tahun 2020 dan tahun-tahun seterusnya. Keperluan tersebut seperti:

e-Bazar:

kluster bazar ramadhan di sesuatu mukim atau perbandaran.

e-Tapak:

suatu tapak didalam sebuah kluster bazar ramadhan atau di dalam e-Bazar.

e-Gerai:

suatu gerai dalam sebuah tapak atau lot perniagaan di e-tapak dalam bazar ramadhan.

 

eBazar Ramadhan 2021, oleh EBROL bertransformasi sinonim bazar ramadhan fizikal seluruh Malaysia, dapat membantu meneruskan perniagaan anda pada bulan ramadhan tahun ini.

Layari ebrol.net, anda dapat melakukan permohonan melanggan (sewaan) tapak maya melalui aplikasi e-Bazar, e-Tapak, dan e-Gerai kami dan anda diberi “peluang memilih” lokasi eBazar Ramadhan yang terbaik, di tempat anda untuk perniagaan makanan, minuman, kuih muih dan juadah kegemaran berbuka puasa. “e-Bazar Aidil Fitri” jualan pakaian, keperluan, kelengkapan serta persiapan untuk sambutan Hari Raya Aidil Fitri juga terdapat disini.

Justru para pembeli juga beroleh manafaat daripada perkhidmatan EBROL yang lebih mudah, pantas, menjimatkan serta dapat memilih pelbagai keperluan dan membuat keputusan dihujung jari.

[ Facebook: e-Gerai ]

Daftar perniagaan eBazar anda,

Daftar Percuma?

Kami menyediakan aplikasi “eBazar Ramadan” atau “EBROL eBazar” yang mempunyai lebih 2,000 kluster atau taburan bazar-bazar ramadan di seluruh negara termasuk kawasan perkampungan atau luar bandar. Setiap bazar ramadhan fizikal atau sedia ada diaplikasikan menjadi e-Bazar Ramadhan atau eBazar maya atasu atas talian ataupun online. Peniaga sedia ada yang telah berniaga di mana-mana bazar ramadhan pada 2019 boleh mendaftarkan pernigaan di bazar yang mereka pernah berniaga secara percuma. Para peniaga juga boleh memilih lokasi bazar lain sekiranya difikirkan ada lokasi yang lebih baik yang boleh mendatangkan kelebihan atau tidak mendapat peluang di lokasi bazar fizikal sebelum ini. Nyatakan pilihan anda pada borang yang disediakan. Kepada peniaga yang baru hendak memulakan perniagaan atau ingin terlibat didalam program perniagaan eBazar Ramadhan 2021 ini juga sangat di alu-alukan untuk mendaftar secara percuma.
ebazar 2020, eBazar Ramadan 2020, Bazar ramadhan, e-Bazar Ramadhan

Pemasaran untuk anda?

Mengapa Perlu Daftar

Apabila anda mendaftar, data pendaftaran anda akan disenaraikan didalam index eBazar Ramadhan. Ini termasuklah nama perniagaan, lokasi, produk dan hubungan perniagaan anda. Apabila perniagaan anda telah tersenarai maka maklumat perniagaan anda akan tersebar di enjin-enjin carian global yang menjadi penyebar maklumat serta agen-agen pemasaran. Justru perniagaan anda akan wujud di mana sahaja dan akan diketahui dan memperoleh capaian oleh prospek-prospek anda, dan secara tidak langsung telah membantu pemasaran perniagaan anda. – Ya, percuma.

Analisa & Perkongsian Maklumat

 Peluang Anda

Melalui pengamatan dan analisa daripada data yang akan kami perolehi iaitu respond daripada orang-ramai secara elektronik, pihak kami akan berkongsi maklumat tersebut kepada anda dan akan memaklumkan peluang yang baik untuk meningkatkan perniagaan anda. Kami juga akan memberi nasihat tentang kedudukan perniagaan dan apa yang perlu dilakukan untuk mencapai matlamat. – Ianya Percuma juga…

Pilihan Anda

Terdapat beberapa pilihan pada borang (selain pendafaran percuma ) sekiranya anda ingin terus melanggan pakej yang lebih menarik.

Daftar percuma paparan terhad, tiada fungsi eGerai. Untuk fungsi eGerai sila Daftar eGerai:

Bagaimana E-Gerai dapat membantu anda?

Lihat kelebihan E-Gerai. Kami senaraikan beberapa kelebihan membina E-Gerai anda bersama kami. Klik butang daftar jika anda ingin teruskan ke borang pendaftaran.

Bazar, e-Bazar, e-Bazar, eBazar Ramadan, 2020, Atas Talian, Online, Penganjur, Gerai, Tapak

Berkongsi paparan persembahan eGerai anda hanya semudah copy & paste link URL

Sebaik sahaja tapak E-Gerai anda dibina, anda boleh kongsikan pautan seperti contoh:

(ebrol.net/namaperniagaan)

Dengan hanya menaip link tersebut di laman media social, tidak kira sama ada di ruangan komen, mesej, group, page, atau di mana-mana sahaja ruangan facebook, gambar seperti gambar rajah 1 akan timbul secara automatik.

Bazar, e-Bazar, e-Bazar, eBazar Ramadan, 2020, Atas Talian, Online, Penganjur, Gerai, Tapak

Gambar Rajah 1

Bazar, e-Bazar, e-Bazar, eBazar Ramadan, 2020, Atas Talian, Online, Penganjur, Gerai, Tapak

Design berkualiti tinggi lebih menarik perhatian pelangan

Reka Bentuk Grafik atau design pada masa sekarang adalah suatu keperluan. Ini terbukti apabila pelangan akan berhenti apabila terlihat paparan grafik yang menarik perhatian.
Tapak Online E-Gerai anda dibina oleh pakar reka bentuk grafik. Setiap Gerai akan kami pastikan dibina dengan kualiti yang terbaik.

Keuntungan 100% milik anda

E-Gerai tidak mengambil sebarang peratusan dari
hasil jualan anda. Kami hanya mengenakan
bayaran pembinaan tapak E-Gerai anda & juga
yuran pembaharuan setiap tahun sahaja.

Bazar, e-Bazar, e-Bazar, eBazar Ramadan, 2020, Atas Talian, Online, Penganjur, Gerai, Tapak

Borang Whatsapp

Pembeli hanya perlu mengisi borang & klik butang hantar. Anda akan menerima pesanan dari pembeli yang mengisi borang ini di no. whatsapp anda

Bazar, e-Bazar, e-Bazar, eBazar Ramadan, 2020, Atas Talian, Online, Penganjur, Gerai, Tapak
Bazar, e-Bazar, e-Bazar, eBazar Ramadan, 2020, Atas Talian, Online, Penganjur, Gerai, Tapak